Monday, February 8, 2010

|| cerita warung pak maidin ||

.
.
.
sedang rancak berborak bersama 3 orang sahabat yang dikenali sebagai caki, pali dan zuer.. tiba-tiba lalu seorang gadis seksi berbaju putih bersama teman lelakinya menuju ke kereta..susana menjadi senyap, anak mata zuer dan caki mengekori pergerakkan gadis tersebut, tidak berkelip (jgn igt aku tak nampak la weh) dan denyutan jantung bagaikan terhenti seketika.. aku dengan selamba menghirup 'mixed fruit juice' tanpa menghiraukan gadis seksi tersebut berlalu pergi..

"hurmm, orang 'SOLO' kalau tgk pompan seksi mmg mcm nk terkeluar bijik mata" getus hati kecil ku , sambil memakan cendawan goreng yang caki order tadi :D


13 comments:

farwalis said...

KAU INGAT NI TWITTER KE?? AHHAHA CELAKA DAMN U KO TUNGGU!!

am3r said...

SAYE XDE TWITTER :D

Diana said...

Oooooo..........

mr.Guava said...

waklu.. aku minom air je.. mate ko tuh yg jeling smpai die masok kete... aku repot diana ko nakal... hahaha

am3r said...

zuer:: mne ade aku nakal....aku baek kottttt

Diana said...

Oooo...
tq Zuhir..
sy t'hutang budi dgn Kamu..

am3r said...

blurpp

farwalis said...

saya mengiyakan katakata zuer. Amir usha awek. ramai. mata terbeliak

mr.Guava said...

alamak... eh mane ade.. amir baik kowt... ak je yang nakal (amir aku cover blk) :D

am3r said...

caki:: ko nk aku banje dinner plate ngn cheezy wedges x? hahah

zuer:: tima kasih zuer

FANA FARHANA said...

oooo..
kantoi amir amri dah tak solo.

;D

am3r said...

erk...sye suke men badminton acara solo

FANA FARHANA said...

sengal mung.

;D